Getuigenissen

Annick Van Peteghem uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Bedankt Charlotte. Ik wens je nog veel succes als makelaar, want moesten ze allemaal zoals jou zijn: steeds vriendelijk, correct en eerlijk dan zou het top zijn!

Harry & Rita uit Lebbeke

Bedankt voor de eerlijke en volledige ondersteuning gedurende de verkoopsprocedure. Via mond aan mond reclame zullen wij Immo Troef verder promoten. Vriendelijke groeten Harry en Rita

Hicham uit Moorsel

Makelaar in onroerend goed betrouwbaar, correct, attent op de behoeften van zijn klanten. Objectief advies, een persoon die zijn activiteit uitoefent per roeping. Goede voortzetting Bravo ???????? Hicham (Origineel) Agent immobilier digne de confiance, correct, à l’écoute des besoins de ses clients. Conseil objectif, une personne qui exerce son activité par vocation. Bonne continuation Bravo ???????? Hicham

Wim Aelbrecht uit Lebbeke

Charlotte bedient ons op een zeer aangename en persoonlijke manier. Ze heeft ons zéér snel en makkelijk kunnen helpen om voor ons de gepaste oplossing te vinden. Rijke kennis over de panden en ze weet hoe ze het moet aanpakken. Top!

Iris Vercruysse uit Hofstade

Charlotte heeft ons super begeleid in het vinden van de perfecte huurwoning.. Heel vriendelijk en ze geeft een service met net dat tikkeltje meer! Bedankt Charlotte.

Koen van de Wijer uit Buggenhout

Zeer tevreden van de samenwerking: correct, vlot, duidelijk en eerlijk. Een absolute topper op vlak van professionalisme en puntjes op de i zetten en daarom ook een absolute aanrader. De volle 5 sterren zeker waard!

Amber Vanderperren uit Lebbeke

Zeer tevreden van haar werk. Altijd correct en vriendelijk! Zelfs na enkel problemen(van onze kant dan) Een aanrader om mee samen te werken!

Jelle Gees uit Hamme

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Charlotte. Ze werkt erg efficient en is daarenboven zeer professioneel en klantgericht. Een echte aanrader!

Caroline Lefevre uit Lebbeke

Heel vriendelijk! Heel correct! Ze zegt wat haalbaar is en wat niet. Ze luistert naar jouw wensen en vragen. Top madam! Na 2 weken was ons huis al verkocht! Kan haar aan iedereen aanraden voor kopen, verkopen of (ver)huren. ????

Lisa Teck uit Lebbeke

Charlotte doet haar werk uitstekend! Na interesse in een woning stond ze zelfs tijdens een feestdag paraat om ons te helpen. Wij zijn heel tevreden over de manier hoe we behandeld zijn. Vlotte, spontane en professionele indruk nagelaten.

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons