Getuigenissen

Rita Heuvinck uit Denderbelle

Als u een makelaar zoekt in Lebbeke zoek dan niet verder en contacteer Charlotte van Immo Troef. Een dame met pit, heel klantvriendelijk en vooral eerlijk. Zij is steeds bereikbaar en niets is haar te veel. Onze panden heeft ze met succes binnen de vooropgestelde deadline verkocht en verhuurd. We zijn heel tevreden.

Patrick Van Uytvanck uit Lebbeke

heel tevreden samenwerking immo troef zeer goede communicatie correct en vlot nogmaals bedankt zelf na verkoop kan je steeds op charlotte rekenen aanrader voor iedereen twijfel niet ze geeft u de perfecte service

Lore uit Lebbeke

Nous sommes très contents de l'agence Charlotte elle est super gentille , professionnelle et très sérieuse dans son travail digne de confiance rapide est professionnelle très a l'écoute et répond efficacement à vous questions. Nous qu'on parle très peu le néerlandais Mme se débrouille très bien en français!

Isabel Balliu

Professioneel, oprecht en recht-door-zee. Altijd tot in de puntjes geïnformeerd en een heel snelle feedback bij vragen. Met een gerust hart kopen, verkopen, huren kan je ECHT bij Charlotte!

Maxime Meutermans uit Zele

Zeer tevreden van het contact met Charlotte. Zeer responsief en behulpzaam!

Tania Quintelier

Zeer vriendelijke mensen en niet opdringerig

Claire Nisssens uit Schellebelle

Heel blij dat we ImmoTroef kozen voor de verkoop. Charlotte, je was altijd vriendelijk, bereikbaar en ‘to the point’. Een eerlijke makelaar die we op prijs stellen en alleen maar kunnen aanbevelen!

Raf Verhelst uit Schellebelle

Oerdegelijke ondersteuning bij de verkoop van ons pand. Nogmaals dank via deze weg. Immo Troef neemt op en maakt hun beloften waar. De zaakvoerder stel haar klanten centraal en bouwt een echte vertrouwde omgeving op voor zowel de koper als de verkoper. Immo troef denkt ook mee vooruit om met optimale, haalbare oplossingen te eindigen. Super troef !

Simon Vermeulen uit Lebbeke

Eén van de beste makelaars die ik al ben tegengekomen! Charlotte kiest voor een persoonlijke aanpak en dat merk je. Geen vraag is haar te veel en ze staat klaar om jou te helpen in de zoektocht naar een woning! Ook na de verkoop is ze steeds makkelijk te bereiken voor vragen en opvolging.

Dany Abbeel uit Lebbeke

Dikke pluim voor Charlotte! Vanaf het eerste contact voelde ik mij op mijn gemak. Geen verkooppraatjes, geen onnodig gedoe, geen holle woorden... maar direct 'to the point', eerlijk en rechtuit. Vooraf had ze een uitgebreide studie gemaakt om de juiste prijs te bepalen: toen wist ik al 'dit zit goed'. Nadien kon ik altijd bij haar terecht met vragen, opmerkingen, enz., zelfs dingen twee tot drie keer uitleggen deed ze met de glimlach. Ze was het hele verkoopproces op ieder moment beschikbaar en gaf binnen de kortste keren een antwoord op elk mailtje dat ik haar stuurde. Als je iets wil verkopen of verhuren, neem dan zeker eens contact op met Immo Troef. Ik ben fan!

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons