Getuigenissen

Christian Mestdagh uit Dendermonde

Uitstekende service op vlak van verkoop en verhuur!

John Sichien uit Lebbeke

De verkoop van een vastgoed is niet iets wat je zomaar gauw es afhandelt ,er komt veel bij kijken . Charlotte van Immo Troef heeft ons daarbij geholpen op een professionele en correcte manier ,ze heeft een perfecte waarde schatting uitgevoerd en het vastgoed voor ons verhandeld op korte termijn .Alle paperassen neemt ze voor haar rekening en ze had altijd tijd voor ons. Dit kantoor is echt een aanrader voor ieder die dit van plan is ,bedankt Charlotte !

Gwenda Van Evelghem uit Lebbeke

Charlotte is heel vlot bereikbaar. Voor elke vraag, raad en hulp kan je bij haar terecht. Je krijgt een gedetailleerde waardebepaling van je huis. Vlotte verkoop en administratief met alles in orde. Heel persoonlijk en vriendelijk contact. Ze houdt rekening met je wensen en noden. Zeker een aanrader

Sven De Ganck uit Lebbeke

Eerlijke en positieve makelaar. Zij neemt haar job heel serieus en is altijd beschikbaar voor raad en advies aan de koper en verkoper. Kortom een top immokantoor met een topmakelaar

Kathleen Pieters uit Lebbeke

Zeer tevreden van Immo Troef voor de verhuur van ons appartement. Zeer professionele aanpak, goede opvolging & uitleg, stipt. Een absolute aanrader!

Ingrid Van Gijzeghem uit Lebbeke

Alles vlot verlopen

Vennita Van Malderen uit Dendermonde

Zeer tevreden over de samenwerking met Charlotte. Vlot te bereiken voor vragen en een persoonlijke aanpak, wat ik toch zeer belangrijk vind. Een samenwerking met immoTroef zou ik zeker aanbevelen.

Dany Moortgat uit Lebbeke

begeleiding op mensenmaat.

Rony Marckx uit Baasrode

Charlotte is gedreven, vlot in de omgang en duidelijk in haar communicatie. Ze komt afspraken na, is eerlijk en betrouwbaar, wat een sterke troef is. Kortom, het is een plezier om met haar te werken.

Nicole Lambrechts

Charlotte is een correct en aangenaam persoon. Alles is volgens afspraak verlopen. Het was een zeer fijne samenwerking.

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons