Getuigenissen

Tim Gemers uit Lebbeke

Charlotte heeft ons op een professionele en efficiënte manier geholpen bij het kopen van een appartement. Alle communicatie verliep zeer vlot en snel, we kregen alle informatie over het pand doorgemaild, en al onze vragen werden snel beantwoord. Een zeer positieve ervaring!

Dieter Declerck uit Lebbeke

Wij hadden last minute nood aan een schatting van onze woning. Charlotte was telefonisch vlot bereikbaar en kwam snel op bezoek. De dag zelf ontvingen we onze schatting met de nodige uitleg

Margo De Groodt uit Lebbeke

Via Charlotte van Immo Troef hebben wij onze droomwoning in Lebbeke gekocht. Charlotte is heel betrokken, reageert steeds heel snel en is heel professioneel. We zijn super tevreden!

Awa Zara uit Lebbeke

Dankzij Immo Troef en namelijk Charlotte hebben we ons droom project waargemaakt. Ze is heel reactief op alle kanalen (mail, gsm..), werkt met profesionalisme en vooral met haar hart. Wij wensen Immo Troef heel veel succes ! Een aanrader

Yanaika Coppens

Zeer snelle en correcte opvolging van zaakvoerder Charlotte! Duidelijk uitleg en informatie bij het overlopen en ondertekenen van de compromis. Hartelijk dank hiervoor!

Ellen Dierick uit Lebbeke

Het was een hele fijne ervaring om Charlotte als makelaar te hebben. Ze is eerlijk, correct en weet van aanpakken. Haar inbreng is voor beiden partijen een meerwaarde. Ze heeft ons perfect de begeleiding gegeven die we nodig hadden bij het kopen van onze eerste woning. Een hele aangename dame. Wij kunnen enkel maar aanbevelen! Bedankt Charlotte!

Stefan Henkens uit Lebbeke

Ik heb voor zowel voor een verhuur als een verkoop samengewerkt met deze makelaar. Beide dossiers werden uiterst professioneel ter harte genomen, tot in de puntjes voorbereid en gedetailleerd opgevolgd. Geen enkele vraag was er één te veel en ik kon steeds snel rekenen op advies.

Steven uit Lebbeke

Charlotte van Immo Troef is een aangename en professionele dame die de verkoop van het huis van mijn moeder zeer vlot en snel afgehandeld heeft. Zij heeft ons perfect begeleid doorheen de ganse procedure. Klasse. Nogmaals bedankt om het voor ons zo gemakkelijk te maken. Steven

Lieve De Borle uit Lebbeke

SUUUUUUUPER GOED

Katrien Van Riet uit Dendermonde

Hele fijne makelaar om mee samen te werken. Professioneel, duidelijk, vriendelijk en eerlijk, alles wat je wilt en verwacht. Het kantoor werd ons via mond-aan-mond-reclame aangeraden en we zijn blij dat we met Charlotte in zee zijn gegaan. Geen doorzichtige verkoopstechnieken, maar een menselijk contact. We kregen uitleg en ondersteuning wanneer we die vroegen. Ik kan het kantoor alleen maar aanraden!

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons