Getuigenissen

O'Rach uit Lebbeke

Woning aangekocht via Immo Troef. Enorm vriendelijk en niets was Charlotte te veel! Altijd een snelle reactie zowel via mail als telefonisch.

Annick Moernaut uit Lebbeke

De service bij Immo Troef is top! We hebben het menselijke aspect zeer erg geapprecieerd. Een goed evenwicht tussen verkoop en eerlijke klantenservice. Een echte aanrader wat ons betreft. Dikke pluim voor Charlotte.

Fons De Geest uit Lebbeke

Charlotte van Immo Troef heeft onze woning in Lebbeke op 10 dagen verkocht. De hele procedure verliep heel professioneel en transparant. Van bij het eerste contact was er de "klik" die heel belangrijk is bij zo'n transactie. Geen verhaaltjes, geen blablabla, geen tierlantijntjes maar duidelijke afspraken, gedetailleerde en correcte informatie en een strikte opvolging kort op de bal met een gunstige commissie. Alle administratie, aanvraag van attesten, bezoeken enz... werden dankbaar uit handen genomen met bovendien bij de cruciale momenten degelijk overleg zodat de verkoop probleemloos en zonder enige bekommernis snel rond was.

Tonesandeye uit Lebbeke

Zoals de naam het zegt HARTEN TROEF, professioneel ,vriendelijk, snelle afwerking documenten en niet zoals in andere kantoren waar je te maken krijgt met 20verschillende makelaars neen 1 top klasse makelaar die er continu voor je staat en onmiddelijk reageert op telefoons en mails. Veel betere makelaar als Charlotte ga je niet vinden..

Johan Vansnick uit Dendermonde

Na eerst zelf onze woning proberen te verkopen hebben we besloten met Charlotte in zee te gaan, achteraf gezien een hele goede beslissing. Charlotte is een spontaan, vlotte madam, leuk om mee op te gaan. Communicatie verloopt vlot op de manier hoe we zelf het liefst communiceren. Immo troef is niet het kantoor dat inzet op prospectie van nieuwe klanten maar een goede service biedt aan de klanten die ze in portefeuille hebben, en in ons geval met een uitstekend resultaat. Onze woning werd na de eerste bezoekdag verkocht. Bij het tekenen van de compromis kregen we ook nog een leuke attentie voor de geboorte van onze dochter, echt hartverwarmend dat zo’n verkopers ook bestaan.

Geert Van Moer uit Buggenhout

Top makelaar. Altijd vriendelijk. Goede opvolging van het dossier. Altijd veel informatie. Steeds meedenkend naar een oplossing voor het welzijn en tevredenheid van de klant.

Wim Goffin uit Wieze

Via Charlotte kochten wij ons huis. Het eerste contact verliep warm en professioneel. Op de kijkdag werden we vriendelijk ontvangen en de rondleiding was zeer duidelijk. We werden zeer goed begeleid en vragen werden snel beantwoord. De samenwerking was dermate positief, dat we erna besloten om ook te verkopen via immo troef. Ook de verkoop verliep zeer vlot en volgens de gemaakte afspraken. Samenwerken met Charlotte verloopt aangenaam en correct. Een echte aanrader.

Peter Vanden Hove uit Lebbeke

Wij zijn op een zeer deskundige en professionele wijze begeleid en geadviseerd door Charlotte. Zij komt haar afspraken na, en dit op een cliëntgerichte en vlotte wijze. Door haar aanpak was de woning zeer snel verkocht, en werden wij ontzorgd van de formaliteiten die er mee samen gaan.

Corinne Putteman uit Lebbeke

Super vrouw met het hart op de juiste plaatst. Voor iedereen in de weer. Vlotte hulp en info.

Sofie Blommaert uit Lebbeke

Van het eerste contact gaf Charlotte mij een positieve, professionele en rustgevende indruk. Ze is van haar woord, vragen worden snel beantwoord en alles verloopt zoals ze beloofd. Heb je nog vragen, dan mag je snel een reactie verwachten. Ik ben blij dat zij de makelaar is voor mijn woning. De geknipte vrouw voor de job! Doe zo voort Charlotte!

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons