Getuigenissen

Macha Masyn uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Charlotte is een heel lieve, correcte, maar vooral héél erg eerlijke jongedame! Heel erg snel beantwoordt ze vragen, berichtjes en mailtjes op een vlotte manier. Geen stijf gedoe! Rechttoe rechtaan. ;-) Maar het allerbelangrijkste: eerlijkheid, respect en openheid! Ik wens je ontzettend veel succes met je kantoor en kijk al uit naar het vervolg van onze samenwerking! Een welgemeende dikke pluim Like

Maria Sardarova uit Dendermonde

Het was heel fijn om samen te werken met Charlotte. Ze is heel professioneel en doet precies wat nodig is. Ze houdt haar altijd aan haar woord en je voelt je op je gemak bij haar. Top makelaar!!!

Pieter Hofman uit Lebbeke

De welkomstwoorden van Charlotte kloppen 100%. Ons dossier werd grondig voorbereid, de geïnteresseerden vakkundig ingelicht en rondgeleid. Haar persoonlijk engagement was een duidelijke meerwaarde. Wij werden "on the spot" op de hoogte gehouden en kregen steeds eerlijke "feed back". Het eindresultaat was schitterend.

Jessika Peeters uit Lebbeke

Een heel vriendelijke dame. Correct en betrouwbaar. Eerlijk en altijd bereid om te communiceren. Discreet en snel. Huizen of appartementen met de juiste prijzen, volgens de correcte waarde van het goed.

Hans De Boodt uit Lebbeke

Een witte raaf in de vastgoedsector. Correct, eerlijk en transparant met een goede en duidelijke communicatie over de bezoeken en afhandeling. Kortom een topper als je op zoek bent naar een makelaar voor je woning.

Greet Rottiers uit Lebbeke

Charlotte is heel professioneel en correct en altijd bereikbaar. Op een mum van tijd was mijn pand verhuurd en alle administratie afgehandeld. Guy Van den Abbeele

Maryam Wesel uit Lebbeke

Zeer tevreden over onze samenwerking. Charlotte is vriendelijk, eerlijk,professioneel en altijd bereikbaar..... Super bedankt en heel veel succes ????

Sandra Huylebroeck uit Lebbeke

Heel open contact alsook persoonlijke interesses worden besproken..heel vriendelijke makelaar en ontvangst! Top vrouw !

Katleen De Proft uit Lebbeke

Zeer tevreden over de samenwerking! Volgt het dossier van begin tot het einde op, probeert met alle wensen rekening te houden. Een echte aanrader!

Tonny De Haes uit Lebbeke

Altijd beschikbaar, vlotjes afgehandeld, ze wilt echt de mensen helpen en niet zomaar verkopen / verhuren. Echt top!

Nuttige links

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons